معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان خبر داد:

جذب نیروی انسانی در مدیریت درمان تامین اجتماعی با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۳۲۲۹ آموزش و کارآفرینی
معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از جذب نیروی انسانی در مدیریت درمان تامین اجتماعی، با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی این واحد گفت: شرکت کار و تأمین سازمان تأمین اجتماعی در نظر دارد به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در مجموعه‌های مدیریت درمان تأمین اجتماعی و ادارات کل بیمه‌ای در سراسر کشور به شکل قرارداد موقت شرکتی اقدام به جذب نیرو کند.

ذبیح الله قجاوند افزود: استخدام در این شرکت در گروه‌های شغلی بهیار، کمک‌پرستار (بهدار)، متصدی خدمات اداری (ماشین‌نویس، بایگان و...)، منشی پزشکی، متصدی خدمات دارویی (دارویار)، انباردار، متصدی خدمات عمومی (نگهبان)، متصدی خدمات عمومی (راننده آمبولانس) است.

وی بیان داشت: تعداد نیروی مورد نیاز استان اصفهان 95 نفر حداکثر سن برای مشاغل بهیار و کمک‌پرستار 30 سال و برای دیگر مشاغل حداقل 18 سال و حداکثر 26 سال است.

قجاوند تصریح کرد: علاقمند می توانند از 3 تا 12 مهرماه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرسwww.hrtc.ir مراجعه نمایند.