چاپ کتاب « نگرشی کاربردی بر کوره های القایی و مواد نسوز مورد استفاده در آن » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۴۶۵۸ فرهنگی
کتاب « نگرشی کاربردی بر کوره های القایی و مواد نسوز مورد استفاده در آن » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد کتاب " نگرشی کاربردی بر کوره های القایی و مواد نسوز مورد استفاده در آن " تالیف و گردآوری پیام وردی با شمارگان 500 نسخه، 272 صفحه ، 11 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

کوره‌های القایی، یکی از تجهیزات پر کاربرد در زمینه ذوب انواع فلزات است که اساس کار آن القاء جریان در یک میدان مغناطیسی متغیر است. آشنایی با قسمت‌های مختلف این نوع کوره‌ها و تجهیزات مرتبط با آن نیز کسب درک صحیح از روش راه اندازی، بهره‌برداری و نگهداری در کنار موضوع مواد نسوز مورد استفاده در آنها، می تواند در افزایش بهره‌وری و کاهش خطاها و خطرات احتمالی موثر باشد. مولف کتاب با توجه به سابقه سالها کار مداوم در حوزه متالورژی و بخش ریخته گری سعی نموده زمینه آشنایی بیشتر و کاربردی تر محققین، مهندسین، دانشجویان و افراد فعال و علاقه مند در این حوزه را فراهم سازد.

گفتنی است؛چاپ دوم این کتاب در پاییز 1399 با قیمت  500 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.