چاپ کتاب « دانش‌نامه تمرینات عضلانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۵۹۵۳ فرهنگی
کتاب « دانش‌نامه تمرینات عضلانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
چاپ کتاب « دانش‌نامه تمرینات عضلانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب« دانش‌نامه تمرینات عضلانی »  تألیف اسکار موران طراحی آناتومی ایزابل آره‌چابالا و ترجمه محمدرضا امیرسیف‌الدینی با شمارگان 500 نسخه ،494 صفحه، در هشت فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب پیش رو، دانش‌نامه تمرینات عضلانی، کتابی کاربردی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان علوم حرکتی، مربیان و ورزشکاران می‌باشد. این کتاب عضلات درگیر اصلی و کمکی به همراه نکات تمرینی، هدف تمرین، ملاحظات بیومکانیکی و تنوع‌های تمرینی را در خود جای داده است. همچنین عضلات در طول حرکت به خوبی نشان داده شده است تا درک حرکت‌شناختی افراد افزایش یابد. این کتاب تا کنون به زبان‌های مختلفی ترجمه شده و یکی از مشهورترین کتاب‌ها در زمینه بدنسازی می‌باشد. خوانندگان در این کتاب با بیش از 400 تمرین و بیومکانیک هر تمرین آشنا خواهند شد.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1399 با قیمت یک میلیون ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.