تشکیل جلسه کارگروه پیشگیری وکنترل عفونت های نوپدید واحد صنعتی اصفهان

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۶۰۰۵ عمومی پشتیبانی
جلسه کارگروه پیشگیری وکنترل عفونت های نوپدید واحد صنعتی اصفهان تشکیل شد.
تشکیل جلسه کارگروه پیشگیری وکنترل عفونت های نوپدید واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 25 آذر ماه، کارگروه پیشگیری وکنترل عفونت های نوپدید واحد تشکیل شد.

در این جلسه مقرر شد  بسته های آموزشی  ویژه همکاران در زمان ابتلا به بیماری کووید -19بمنظور  پرهیز از خود درمانی و موضوعات آموزشی دیگر، تهیه و در اختیار قرار گیرد.

همچنین مقرر شد اسامی همکارانی که در فرایند کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی، در زمان مراجعه ارباب رجوع در مراکز آموزشی همکاری می نمایند، به ستاد کرونای واحد بمنظور جمع بندی و ارسال به معاونت بهداشت و درمان پزشکی استان برای فعال شدن دسترسی به نرم افزار ماسک، اعلام شود.

همچنین مصوب شد با توجه به کاهش یکساعت حضور اعضا در طول هفته بدلیل موضوع ویروس کرونا مطابق با تبصره 4 ماده واحده کاهش ساعت کار بانوان شاغل در جهاد دانشگاهی دارای شرایط خاص ( فرزند زیر 6 سال و...) تا زمان لغو کاهش ساعت موضوع کرونا ، کاهش ساعت کار این افراد،  موضوعیت ندارد .

اعضاء ستاد تصمیم گرفتند در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی در محیط کار برای اعضای قرارداد پاره وقت مشابه اعضای تمام وقت بسته رفاهی شامل یکی از موارد هندزفری یا فلاسک چای بصورت شخصی تهیه شود.