توسط معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان صورت پذیرفت:

اخذ مجوز مهارت آموزی در محیط واقعی کار

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۶۱۲۶ پژوهشی
توسط معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان مجوز مهارت آموزی در محیط واقعی کار، اخذ شد.
اخذ مجوز مهارت آموزی در محیط واقعی کار

معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان از اخذ مجوز مهارت آموزی در محیط واقعی کار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون پژوهشی واحد صنعتی اصفهان گفت:

در راستای تحقق بند 2 سیاست‌های کلی اشتغال ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، تصویب نامه سی و ششمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و نیز در راستای اجرای دستورالعمل اجرایی طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، معاونت پژوهشی این واحد  موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره‌های مهارت اموزی، شد.

ابوذر پور مدنی افزود: طبق این مجوزکه از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان صادر شده، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان می‌تواند در هر فرصت آموزشی با ظرفیت جذب حداکثر 3 نفرمهارت آموز  به عنوان "دستیار پژوهشگر" جذب نماید.