بودجه نهاد علمی جهاد دانشگاهی باید تقویت شود

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۶۱۴۳ عمومی تاپ خبر
 امام‌جمعه موقت اصفهان گفت: اختصاص ۸ صدم درصد از کل بودجه کشور به جهاد دانشگاهی بسیار ناچیز است و حق این نهاد فرهنگی و جهادی تضییع شده است.
بودجه نهاد علمی جهاد دانشگاهی باید تقویت شود

محمدتقی رهبر در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تقسیم بودجه کشور میان دستگاه‌های مختلف، اظهار کرد: بودجه کشور باید عادلانه و به تناسب و به موقع میان دستگاه‌های مختلف کشور توزیع شود

وی افزود: بودجه باید در جهت رشد کشور، اشتغال، علم، تعلیم و تربیت، اقتصاد و معیشت به شکل عادلانه توزیع شود تا هیچ کس آسیب نبیند.

امام‌جمعه موقت اصفهان در پاسخ به این سؤال که آیا سهم ۸ صدم درصدی جهاد دانشگاهی از بودجه کل کشور عادلانه است؟ گفت: جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی موفق در کشور است و به شکل جهادی به مملکت خدمت کرده است. جهاد دانشگاهی چون یک نهاد علمی و جهادی است باید دانشجویان و اساتید این نهاد تقویت شوند.