به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی؛

نشست مجازی «جهاد علمی به سبک دکتر کاظمی آشتیانی» برگزار می‌شود

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۱ کد : ۲۶۵۲۹ عمومی
به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی نشست مجازی «جهاد علمی به سبک دکتر کاظمی آشتیانی» ۱۴ دی ماه برگزار می‌شود.
نشست مجازی «جهاد علمی به سبک دکتر کاظمی آشتیانی» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی نشست مجازی «جهاد علمی به سبک دکتر کاظمی آشتیانی» 14 دی ماه ساعت 13 تا 15 به صورت انلاین برگزار می‌شود.

تلاوت قاریان ممتاز و بین‌المللی محمدتقی نوران و حاج مهدی قره‌شیخ‌لو و سخنرانی دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رییس اسبق جهاددانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان و دکتر سید حسن شهرستانی رییس اسبق کتابخانه ملی  به همراه مرثیه‌خوانی ایام فاطمیه از برنامه‌های این مراسم است.

سعید کاظمی آشتیانی(زاده ۱ فروردین ۱۳۴۰ - درگذشته ۱۴ دی ۱۳۸۴)، رییس سابق پژوهشکده رویان و جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود. وی دارای درجه دکترای تخصصی جنین‌شناسی از دانشگاه تربیت مدرس بود که پس از تشکیل پژوهشکده رویان، در رشد طب تولید مثل، فناوری سلول‌های بنیادی و همانند سازی در ایران نقش به سزایی داشت. کاظمی در سال ۱۳۸۳ به عنوان چهره‌های ماندگار تقدیر شد. وی در ۱۴ دی ۱۳۸۴ در سن ۴۴ سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت.