برگزاری برنامه ولادت حضرت زهرا (س) و گرامی داشت مقام مادر و زن، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۷۷۳۲ فرهنگی
برنامه ولادت حضرت زهرا (س) و گرامی داشت مقام مادر و زن، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری برنامه ولادت حضرت زهرا (س) و گرامی داشت مقام مادر  و زن، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 15 بهمن ماه، توسط معاونت فرهنگی این واحد به مناسبت  فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و گرامی داشت گرامی داشت مقام زن و مادر، مراسمی ویژه بانوان شاغل در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.

در این مراسم که بصورت بر خط برگزار شد، کارشناس مسائل خانواده با موضوع " هیجان در زنان شاغل " مطالبی ارائه نمود.

عصمت کندری، با اشاره به نقش زن و مادر در خانوده که به عنوان رکن اصلی خانواده محسوب می شود، به بیان مشکلات زنان شاغل پرداخت و افزود: در بسیاری موارد زنان شاغل با توجه به ویژگی ها و ساعات کاری از ایفای نقش اصلی خود غافلند. وی، به بیان راهکارهایی در این خصوص پرداخت .

همچنین رئیس واحد نیز ضمن تبریک و گرامی داشت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، به بیان مطالبی در این خصوص پرداخت.

مرتضی تیموری، در ادامه ضمن تشکر از بانوان شاغل در واحد با به روحیه جهادی و تلاش های بانوان بمنظور پیشبرد اهداف واحد یکی از دلایل موفقیت واحد را حضور بانوانی متعهد و مسئولیت پذیر دانست.

در ادامه برنامه، رئیس واحد به پرسش های مطرح شده بانوان پاسخ داد.