چاپ کتاب « میکرو و نانوساختارهای خوراکی با مقدمه‌ای بر مباحث عمومی علم نانو » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۷۷۹۰ فرهنگی
تعداد بازدید:۸۴۹
کتاب « میکرو و نانوساختارهای خوراکی با مقدمه‌ای بر مباحث عمومی علم نانو » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
چاپ کتاب « میکرو و نانوساختارهای خوراکی با مقدمه‌ای بر مباحث عمومی علم نانو » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدصنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد،کتاب " میکرو و نانوساختارهای خوراکی با مقدمه‌ای بر مباحث عمومی علم نانو " تالیف دکتر هاجر شکرچی زاده (عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان ) با شمارگان 500 نسخه، 368 صفحه و 14 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب ابتدا اصول و مبانی مباحث نانو که برای درک مطالب مرتبط با آن مورد نیاز است شرح داده شده است. انواع نانومواد و روش‌های سننتز آن‌ها، ویژگی‌های خاص مواد در ابعاد نانو و دلایل تغییر رفتار آنها و نانوساختارهای ویژه شرح داده شده‌اند. در ادامه نانوساختارهای خوراکی شامل نانوساختارهای پروتئینی، پلی ساکاریدی و لیپیدی با جزئیات مورد بحث قرار گرفته اند و در نهایت کاربردهای متنوع فناوری نانو در صنایع غذایی به طور مبسوط شرح داده شده است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 750هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.


نظر شما :