کتاب « جوشکاری  پیشرفته »،چاپ واحد صنعتی اصفهان، نامزد جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۶ کد : ۲۷۸۴۶ فرهنگی
کتاب « جوشکاری  پیشرفته: تکنولوی و متالوژی فرایندهای نوین جوشکاری » که توسط شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به چاپ رسیده، بعنوان نامزد سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، دبیرخانه سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب " جوشکاری  پیشرفته: تکنولوی و متالوژی فرایندهای نوین جوشکاری " چاپ شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، را بعنوان نامزد سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، معرفی کرد.

در کتاب جوشکاری پیشرفته به بررسی تکنیکی و متالورژیکی فرآیندهای نوین جوشکاری مواد پرداخته‌شده است. روش‌هایی که  به  دلیل مزایای منحصربه‌فرد در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه صنعتگران قرار گرفته‌اند.

این فرآیندهای جوشکاری مشتمل بر دو گروه ذوبی و حالت جامد  بوده و هر یک در فصولی مجزا بررسی‌شده است. در کتاب حاضر سعی شده است با زبانی ساده، قالب مناسبی برای تشریح عمیق این فرآیندهای پیشرفته اتصال و متالورژی جوش حاصل از آن‌ها فراهم آید.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 490 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تماس بگیرند.