چاپ کتاب « پایان نامه (روش پیاده سازی و انجام آن) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۸۰۵۹ فرهنگی
کتاب «پایان نامه (روش پیاده سازی و انجام آن) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد،کتاب پایان نامه (روش پیاده سازی و انجام آن )" تالیف دکتر سعید خردمند و مهرداد رسولی مقدم با شمارگان 500 نسخه، 210 صفحه، 10 فصل، در قطع رقعی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ در فرآیند تهیه و تألیف محتوای کتاب سعی شده است تا روند کلیه اتفاقات اصلی و مهم در طی أخذ و انجام یک پایان‌نامه دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و روش انجام آن آورده شود.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 400هزار  ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.