برگزاری مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای، توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۷ کد : ۲۸۱۳۹ فرهنگی
مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای استان اصفهان توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای، توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 26 بهمن ماه، توسط شعبه انتشارات این واحد، مرحله استانی مسابقات کتاب سه دقیقه ای برگزار شد.

این دوره از مسابقات با توجه به شیوع بیماری کرونا و شرایط خاص پیش آمده برای جامعه و عدم حضور دانشجویان در سطح دانشگاه به صورت بر خط برگزار و توسط دانشجویان شرکت کننده معرفی کتاب، در قالب یک کلیپ سه دقیقه ای ارسال شد.

گفتنی است؛ با جمع بندی آرای هیأت داوران، " بهنام غیور با عنوان کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین"، "       زهرا حاجیعلی با عنوان کتاب معجزه سپاسگزاری" و " سیروس ایروانی با عنوان کتاب ز مثل زندگی " به ترتیب رتبه اول تا سوم این دوره از مسابقات استان اصفهان، را کسب نمودند.

همچنین نفر اول این مسابقات به مرحله کشوری راه یافت.