چاپ کتاب « مهندسی سطح مواد مدرن » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۸۱۶۲ فرهنگی
کتاب « مهندسی سطح مواد مدرن »  جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « مهندسی سطح مواد مدرن » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،توسط شعبه انتشارات این واحد کتاب " مهندسی سطح مواد مدرن " تالیف کاپیل گوپتا و ترجمه فاطمه سادات سیدان (پژوهشگر پسا دکتری مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان) و پدرام وردی (دانش آموخته دکتری مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان) با شمارگان 500 نسخه ،227 صفحه، 7 فصل در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ کتاب مهندسی سطح حاضر، شامل هفت فصل است که در آن تکنیک­های مختلف مهندسی و اصلاح سطح برای طیف وسیعی از مواد مهندسی پیشرفته مورد بحث قرار گرفته است. یکی از ویژگی­های شاخص این کتاب، پرداختن همزمان به مبانی علمی و ارائه مثال­های عملی از کاربرد مهندسی سطح برای مواد پیشرفته است.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 450هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.