به همت معاونت پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛

دوره آموزشی «نظام آراستگی محیط کار » برگزارشد

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۲ کد : ۲۹۱۳۴ پشتیبانی
دوره آموزشی «نظام آراستگی محیط کار » برای جمعی از اعضای جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دوره آموزشی «نظام آراستگی محیط کار » برگزارشد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، معاون پشتیبانی این واحد اظهار کرد: هرسازمان برای شناسایی اتلاف ها، افزایش ایمنی و بهداشت و حرکت در راستای بهبود بهره وری وکیفیت ناگزیر بوده محیط کاری مناسب را فراهم کند.

غلامرضا ریحانی بیان کرد: براین اساس، هر سازمان اقداماتی به منظور مرتب سازی، پاکیزه ساختن و سامان دادن محیط کاری و حفظ شرایط برای بهینه کردن امور انجام می دهد.

وی تاکید کرد: به منظور تحقق این مهم، دوره آموزشی «نظام آراستگی محیط کار (s5)» برای جمعی از اعضای این واحد به مدت 16 ساعت بصورت تئوری و عملی، برخط برگزار شد.

معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان یادآور شد: افزایش بهره وری، ارتقای روحیه منابع انسانی و انگیزش کارکنان، بهبود نظم وانضباط فیزیکی در محیط کار و ایجادانضباط فکری و ذهنی در اعضای جهاددانشگاهی برای درک و تحقق اهداف سازمانی، از اهداف برگزاری این دوره می باشد.