چاپ کتاب « برنامه ریزی تولید جامع با رویکرد نگهداری و تعمیرات » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۳ کد : ۲۹۱۴۲ فرهنگی
کتاب « برنامه ریزی تولید جامع با رویکرد نگهداری و تعمیرات » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد،کتاب " برنامه ریزی تولید جامع با رویکرد نگهداری و تعمیرات " تالیف مهندس محبوبه بارورزاده و دکتر غلامرضا اسماعیلیان با شمارگان 500 نسخه ، 138 صفحه و3 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ این کتاب با تفکر کاربردی، چگونگی استفاده از نرم‌افزارهای EXCEL و SPSS را در هر حوزه آموزش داده، بمنظور استفاده موثر از دانش مدلسازی، به بیان و حل مسئله واقعی برنامه‌ریزی و زمان‌بندی بهینه در یک سازمان تولیدی پرداخته است.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 320هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.