چاپ کتاب « مینرالوگرافی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۹۲۱۰ فرهنگی
کتاب « مینرالوگرافی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « مینرالوگرافی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد، کتاب " مینرالوگرافی " تالیف و ترجمه دکتر مهین منصوری اصفهانی، مهندس بهناز شادکام مطلق و دکتر زهرا اعلمی نیا با شمارگان 500 نسخه،136 صفحه و 3 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار نشر شد.

گفتنی است؛ نوشتار حاضر دارای سه فصل است، در فصل اول توضیحاتی مربوط به انواع میکروسکوپ و ضمایم آن­ها، انواع مقاطع میکروسکوپی، .... در فصل دوم به اهمیت مطالعه بافت، انواع مختلف بافت­ها و همچنین انواع بافت‌های متداول در کانسارهای ماگمایی...... اختصاص داده شده است. در فصل سوم توصیف میکروسکوپی مجموعه­ای از کانه­های متداول در کانسارهای معدنی به همراه جداول خواص نوری و تصاویر رنگی آن­ها، ارائه شده است.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1399 با قیمت 370هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.