دوره آموزشی تشریفات امور اداری با همکاری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲ کد : ۴۵۷۱ آموزش و کارآفرینی
۷ آذر ماه دوره آموزشی تشریفات امور اداری توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در نجف‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاون آموزشی واحد گفت‎: دوره آموزشی تشریفات امور اداری به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان و با همکاری مرکز آموزش‌های کوتاه مدت شماره 3 نجف‌آباد برگزار می‌شود.

مهندس ریحانی افزود: این دوره آموزشی با حضور کارمندان ادارات دولتی و غیر دولتی، کارمندان هیئت امناهای شهرک‌های صنعتی و واحدهای صنفی و صنعتی و همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان در خانه صنعت، معدن و تجارت شهرستان نجف‌آباد برگزار می‌شود.