دوره آموزشی تکنولوژی تولید لامپ‌هایLED  برگزار می شود

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۶ کد : ۵۰۳۲ آموزش و کارآفرینی
دوره ی آموزشی تکنولوژی تولید لامپ‌های LED به در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی واحد گفت: دوره آموزشی تکنولوژی تولید لامپ‌های LED در مرکز آموزش‌های کوتاه مدت شماره 3 برگزار می‌شود.

مهندس ریحانی با بیان این مطلب که این دوره آموزشی برای اولین بار در بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، افزود: در این دوره ی آموزشی که ویژه متقاضیان رشته برق می باشد، فراگیران با انواع لامپ های LED، منابع تغذیه سوئیچینگ و طراحی و مونتاژ یک چراغ LED به صورت کاملاً عملی آشنا خواهند شد.

علاقمندان به شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن2-42630401- 031تماس حاصل نموده و بمنظور ثبت‌نام از طریق وبگاه این معاونت به نشانی www.jdeiut.ir و یا مراجعه به مرکز آموزش شماره 3 واقع در شهرستان نجف‌آباد- خیابان شریعتی- چهار راه بازار- جنب بانک ملت، اقدام نمایند.