دوره آموزشیCCNA  در معاونت آموزشی جهاد‌دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۷ کد : ۵۱۴۷ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشیCCNA  به مدت ۴۸ ساعت ویژه کارشناسان و مدیران IT  شهرداری‌‌های استان اصفهان در مرکز آموزش‌های تخصصی شماره ۴ معاونت آموزشی جهاد‌دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.
دوره آموزشیCCNA  در معاونت آموزشی جهاد‌دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 4 واحد گفت: دوره CCNA  از تاریخ 4 بهمن الی 23 اسفند ماه به مدت 48 ساعت برای کارشناسان و مدیرانIT  شهرداری‌های استان اصفهان برگزار می‌شود.

امیدی با بیان این مطلب که این دوره آموزشی از دوره‌های آموزشی ضمن خدمت کارشناسان و مدیران IT شهرداری‌های استان اصفهان می‌باشد، افزود: دوره به صورت کاملا عملی و کاربردی بوده و شرکت کنندگان در این دوره مباحث (ICND1 & ICND2& Route & Switch) را فراگرفته و درصورت موفقیت در آزمون پایان‌دوره گواهی پایان دوره جهاد دانشگاهی به ایشان اعطا خواهد شد‌.