به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب « برگزیده نیازهای فناورانه رفع شده صنایع کوچک و متوسط کشور» وارد بازار نشر شد

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۴ کد : ۵۸۴۵۱ فرهنگی
کتاب « برگزیده نیازهای فناورانه رفع شده صنایع کوچک و متوسط کشور (۱۴۰۰ – ۱۳۹۹)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «برگزیده نیازهای فناورانه رفع شده صنایع کوچک و متوسط کشور (1400 – 1399)» به گردآوری طهمورث لاهوتی اشکوری، محمد گلستانی و جمشید انصاری طادی با شمارگان 500 نسخه، دارای 149 صفحه در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی عناوین، فعالیت‌ها و دستاوردهای حاصل از اجرای برنامه شناسایی و رفع نیازهای فناورانه صنایع کوچک و متوسط از جمله برنامه ‌های توسعه فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در سال ‌های اخیر پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در بهار 1402 به صورت رایگان عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir آن را تهیه نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان