به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «پیشرفت‌های مدل‌سازی گیاهان زراعی در کشاورزی پایدار» وارد بازار نشر شد

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۵۸۵۸۵ فرهنگی
کتاب «پیشرفت‌های مدل‌سازی گیاهان زراعی در کشاورزی پایدار» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «پیشرفت‌های مدل‌سازی گیاهان زراعی در کشاورزی پایدار» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «پیشرفت‌های مدل‌سازی گیاهان زراعی در کشاورزی پایدار» تألیف کنت بووت، ترجمه دکتر علی حیدرزاده، دکتر سید علی محمد مدرس ثانوی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 710 صفحه و 17 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی پیشرفت‏ های کلیدی در مدل‏سازی گیاهان زراعی با تمرکز بر توسعه نسل جدید محصولات و تمام مدل‏ های زراعی به‌منظور تصمیم‏گیری بهینه و حمایت از کشاورزان پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در خرداد 1402 با قیمت 3 میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان