جلسه هم افزایی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۳ کد : ۵۹۰۸۶ عمومی
جلسه هم افزایی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی اصفهان در راستایی هم افزایی فعالیت ها و همکاری های مشترک برگزار شد.
جلسه هم افزایی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسه هم افزایی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور دکتر مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی، مهندس ابوذر پور مدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دکتر محمد صدقی مدیر فناوری نوآوری و تجاری سازی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
در این جلسه به لزوم هم افزایی و همکاری ها بین دانشگاه صنعتی اصفهان و جهاد دانشگاهی در دو سطح استانی و ملی تأکید شد.
پس از این جلسه سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی از مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان