به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «رسوب‌گذاری الکترولس آمورف و نانو آلیاژی» وارد بازار نشر شد

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۴ کد : ۵۹۸۳۵ فرهنگی
کتاب «رسوب‌گذاری الکترولس آمورف و نانو آلیاژی-جلد دوم» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «رسوب‌گذاری الکترولس آمورف و نانو آلیاژی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «رسوب‌گذاری الکترولس آمورف و نانو آلیاژی- جلد دوم » ترجمه دکتر پدرام وردی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 202 صفحه و 3فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی تکنولوژی ساخت به‌علاوه مباحث متالورژیکی آلیاژهای آبکاری الکترولس می‌پردازد و تاکنون هیچ کتاب الکترولسی تمام تاریخچه آبکاری الکترولس را با جزئیات مورد بحث قرار نداده است و این کار برای نخستین بار با هدف درک فرآیند توسعه آبکاری الکترولس به‌طور واضح و جامع انجام گرفته است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1402 با قیمت یک میلیون و 150 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب‌فروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب رسوب‌گذاری الکترولس آمورف و نانو آلیاژی شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان