پیام تقدیر و تشکر رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در خصوص برگزاری موفق ششمین آزمون استخدامی فراگیر

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۴ کد : ۶۰۱۷ عمومی
رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در پیامی از تلاش جهادی همکاران واحد، در برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‏های اجرایی در استان اصفهان، تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس مرتضی تیموری در این پیام آورده است:

همکاران گرامی

با سلام

احتراماً، هم‏اکنون که با لطف و عنایت خداوند و با همت، دقت و تلاش جهادی شما عزیزان برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‏های اجرایی در استان اصفهان در کمال صحت، دقت و نظم برگزار و تبدیل به الگویی مطلوب برای همکاری بین حوزه‏ای در واحد گردید ، بر خود لازم می‏دانم صمیمانه از تمامی همکاران به خاطر همراهی و دعای خیر و به ویژه همکاران عزیز عضو ستاد آزمون واحد به خصوص مدیر محترم اجرایی آزمون جناب آقای مهندس غلامرضا ریحانی و دیگر همکارانی که در حوزه‏های برگزاری آزمون قبول زحمت نمودند و این موفقیت را رقم زدند تقدیر و تشکر نموده و استمرار توفیقات روزافزون همراه با عزت و سلامتی از درگاه ایزد متعال برای همگان مسئلت می‏گردد.

و من ا... التوفیق

مرتضی تیموری