به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ چهارم کتاب «English for Students of Engineering» وارد بازار نشر شد

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۰ کد : ۶۳۳۷۱ فرهنگی
چاپ چهارم کتاب «English for Students of Engineering» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ چهارم کتاب «English for Students of Engineering» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «English for Students of Engineering» تألیف دکتر غلامرضا زارعی و دکتر سعید خزائی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 224 صفحه و 25 درس، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب منبعی مناسب برای تمامی دانشجویان فنی و مهندسی برای گذراندن درس زبان عمومی است.

چاپ چهارم این کتاب در پاییز 1402 با قیمت یک‌ میلیون و 343 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان میتوانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روابط عمومی جهاد دانشگاهی اصفهان چاپ کتاب جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان