به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب «زراعت غلات» وارد بازار نشر شد

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۵ کد : ۶۵۲۷۷ فرهنگی
چاپ اول کتاب «زراعت غلات» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ اول کتاب «زراعت غلات» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «زراعت غلات» تألیف دکتر محمدرضا خواجه‌پور، با شمارگان 500 نسخه، دارای 476 صفحه و 10 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب برای تدریس زراعت غلات در رشته‌های مختلف دوره کارشناسی دانشکده کشاورزی تألیف شده است. تمامی مباحث مرتبط با تصمیم‌گیری‌های زراعی با استفاده از جدیدترین یافته‌های علمی و در انطباق با شرایط تولید نیمه مکانیزه تا مکانیزه در اقلیم‌های ایران و همچنین جزئیات شناخت و زراعت هر محصول متناسب با جایگاه آن در کشاورزی ایران و امکان گسترش سطح زیر کشت آن در شرایط عینی کشور ارائه شده است. مباحث تکمیلی مربوط به هر محصول در کتاب غلات (نگارش همین نویسنده) ارائه شده‌اند.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1402 با 2 میلیون و 860 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: زراعت غلات دانشکده کشاورزی تصمیم‌گیری‌های زراعی چاپ کتاب انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان