دورهمی مدرسین مراکز آموزشی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۶ کد : ۶۸۱۴ آموزش و کارآفرینی
به مناسبت گرامی داشت روز معلم، دور همی مدرسین مراکز آموزشی کوتاه مدت، برگزار شد .
دورهمی مدرسین مراکز آموزشی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به مناسبت گرامی داشت روز معلم، با مشارکت معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان، 9 اردیبهشت ماه، دورهمی مدرسین مراکز آموزشی کوتاه مدت، در تالار نگین زاینده رود شهر باغبهادران برگزار شد .

در این اردوی یک روزه مدرسین مراکز هشت گانه معاونت آموزشی ضمن استفاده از هوای بهاری ساحل زیبای زاینده رود به تفریحات فرهنگی و ورزشی از جمله تیراندازی، دارت، فوتبال، والیبال، بدمینتون، بسکتبال، طناب کشی، شطرنج، اجرای موسیقی زنده پرداختند .

همچنین طی جلسه هم اندیشی با حضور رئیس واحد، معاونین آموزشی و فرهنگی و مدیران مراکز، مدرسین به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود بمنظور ارتقاء سطح کیفی و کمی دوره های آموزشی کوتاه مدت پرداختند .