توسط معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد:

سومین مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۷۴۴۷ فرهنگی
۱۸ اردیبهشت ماه، توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان سومین مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در تالار شهید خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد.
سومین مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،18 اردیبهشت ماه، در سومین مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران که توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان در تالار شهید خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد، 4 تیم شرکت کننده "جدال احسن و عتید " با گزاره "دلیل کاهش ارزش پول ملی ، سیاست دولت برای تامین منابع مالی مورد نیاز خود است"  و " راه سبز امید و چلچله "  با گزاره " به دلیل وجود بحران آب بایستی برای کشاورزی در اکثر مناطق کشور محدودیت های جدی وضع گردد" به رقابت پرداختند.

در این مسابقه تیم های " عتید و چلچله " به فینال این دوره از مسابقات راه یافتند.

گفتنی است؛ داوری این مسابقه را اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان بر عهده داشتند.