به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره هم اندیشی تشکل های مردم نهاد استان اصفهان برگزار شد

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۲ کد : ۷۵۰۴۶ آموزش و کارآفرینی
دوره هم اندیشی تشکل های مردم نهاد استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره آموزشی هم اندیشی تشکل های مردم نهاد استان اصفهان به درخواست دفتر امور اجتماعی استانداری و  به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

عباسی افزود: دوره‌های آموزشی هم‌اندیشی تشکل‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) معمولاً با هدف تقویت ظرفیت‌های این تشکل‌ها و ارتقاء آگاهی‌های اجتماعی و مدیریتی برگزار می‌گردد.

وی گفت: در این دوره‌ها مواردی نظیر آموزش مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای اعضای سمن‌ها، ارائه اطلاعات در مورد قوانین و مقررات مربوط به فعالیت‌های آنها و آموزش روش‌های جذب منابع مالی و مدیریت مالی در تشکل ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: گذراندن دوره های مربوط به تشکل های مردم نهاد منجر به تقویت مهارت‌های ارتباطی و همچنین باعث ایجاد شبکه‌های همکاری بین سمن‌ها خواهد شد. ضمن اینکه توانمندسازی اعضای سمن‌ها در شناسایی و پاسخگویی به چالش‌های اجتماعی و محلی، در آینده به بهبود وضعیت جامعه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: مرکز آموزش کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره آموزش هم اندیشی تشکل های مردم نهاد را به درخواست استانداری اصفهان اجرا کرد. همچنین این مرکز آمادگی برگزاری دیگر دوره ها، برای سازمان های مردم نهاد را خواهد داشت.

عباسی گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان باهنر، خیابان علاقمندان، کوچه شماره 10، مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سؤالات شماست.