نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست منطقه ۸ کشور در واحد صنعتی اصفهان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۴ کد : ۷۸۰۰ فرهنگی
نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست منطقه ۸ کشور، با حضور فعالان محیط زیست در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست منطقه ۸ کشور در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 19 اردیبهشت ماه، نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست منطقه 8 کشور، با حضور فعالان محیط زیست و میزبانی سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان، در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این نشست تعداد80 طرح پیشنهادی ارائه شده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

از مجموع طرح های ارایه شده، اجرای طرح های تهیه و تولید مستند محیط زیستی، مدیریت پسماند و تفکیک از مبدا، برگزاری همایش محیط زیستی به همراه نمایشگاه، ایده شو و مسابقات، طرح اکوتوریسم، ارائه خدمات زیست محیطی به صنایع و ارگان ها بمنظور حمایت و اسپانسرینگ، ایجاد رسانه محیط زیستی منطقه 8 شامل: اپلیکیشن کاربردی در راستای فرهنگ سازی و آگاهی دادن و مدیریت پسماند، طراحی وب گاه، چاپ نشریه و پادکست، به ترتیب اولویت در دستور کار قرار گرفت.