نمایندگان جهاد دانشگاهی جزء برگزیدگان پنجمین همایش تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۴ کد : ۸۰۳۷ فرهنگی
 در پنجمین همایش تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان از کانون دوستداران محیط زیست ( یاران باران ) و تیم مناظره " راه سبز امید " بعنوان برگزیدگان تجلیل شد .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 29 اردیبهشت ماه در پنجمین همایش تقدیر از فعالان فرهنگی دانشگاه صنتی اصفهان که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، از کانون دوستداران محیط زیست (یاران باران) بعنوان کانون برگزیده این همایش تقدیر بعمل آمد. این تقدیر نامه توسط علی استوار دبیر این کانون در سال تحصیلی 97-96 از هیئت رئیسه دانشگاه دریافت شد.

همچنین از تیم مناظره " راه سبز امید " به علت کسب رتبه دوم مرحله کشوری هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان نیز تقدیر بعمل آمد .

گفتنی است؛ این مراسم هر ساله در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار و دانشجویان فعال و برگزیدگان فرهنگی با اهدای لوح و هدیه، توسط هیئت رئیسه دانشگاه تجلیل می شوند .