برگزاری محفل انس با قرآن در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۳ کد : ۸۰۷۹ فرهنگی
محفل انس با قرآن ویژه ماه مبارک رمضان، در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.
برگزاری محفل انس با قرآن در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان، 31 خردادماه، در محفل قرآنی جهادگران واحد ویژه ماه مبارک رمضان که در روزهای اداری در واحد برگزار می شود، با تفسیرآیاتی از قرآن در زمینه زندگانی حضرت موسی (ع)، داستان تولد حضرت موسی(ع) و زنده ماندن آن حضرت پرداخت.

حجت الاسلام قاسمی، این داستان را نشان از اراده خداوند بر این امر دانست که اگر پادشاهان زمان با تمام قدرت و توان خود سعی بر انجام کاری داشته باشند، اراده خداوند برتر می باشد .

وی، در ادامه در بیان نقش توکل در زندگی روزمره افزود: خداوند در آیاتی متعدد به انسان اطمینان داده است که همواره همراه اوست. هر شخصی باید در تمام مراحل زندگی فقط به یاد خدا بوده و تمام امور را به او بسپارد. خداوند ، آگاه به تمام خواسته ها و نیازهای ما بوده و این اعتماد می تواند زندگی را برای ما شیرین تر نشان دهد، چون در این صورت انسان تمام اتفاقات را در ید و قدرت لایزال الهی می داند و در برابر آنها صبر می نماید .