رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از رییس دانشگاه صنعتی اصفهان تقدیر کرد

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۳ کد : ۸۶۶۱ تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، از زحمات رییس دانشگاه صنعتی اصفهان تقدیر کرد.
رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از رییس دانشگاه صنعتی اصفهان تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 19 خرداد ماه، آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان که با حضور دکتر باقری قائم مقام وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزار شد.

در این برنامه، مهندس مرتضی تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان با اهدای لوح سپاس و هدیه ی فرهنگی، از زحمات و خدمات ارزنده دکتر سید محمود مدرس هاشمی تقدیر بعمل آورد.

گفتنی است؛ در این مراسم، معاونین و مدیر اداره روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، تعدادی از مدیران استان، دانشگاهیان و دانشجویان، نیز حضور داشتند.

همچنین دکتر سید مهدی ابطحی حکم مسئولیت خود را به سمت سرپرست دانشگاه، از قایم مقام وزیر علوم و تحقیقات و فناوری دریافت کرد.