گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در همدان برگزار می‌شود

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۰ کد : ۸۸۳۹ عمومی
گردهمایی رؤسای سازمان‌ها، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز جهاددانشگاهی به میزبانی جهاددانشگاهی واحد همدان برگزار می شود.
گردهمایی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در همدان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، 29 و 30 خردادماه گردهمایی رؤسای جهاددانشگاهی با حضوررییس و معاونان این نهاد و رؤسای سازمان‌ها، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، مؤسسات آموزش عالی و علمی- کاربردی و مراکز این نهاد در جهادانشگاهی واحد همدان برگزار می شود.

گفتنی است، در حاشیه این گردهمایی که مهندس مرتضی تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان نیز شرکت خواهد نمود، نشست هم اندیشی با موضوعات؛ نقش و جایگاه جهاددانشگاهی در گام دوم انقلاب اسلامی، تحلیل شرایط فعلی کشور و نقش آفرینی جهاددانشگاهی در رفع نیازهای نوآورانه کشور، تربیت مدیران جوان انقلابی، همکاری های بین واحدی و توسعه آن  برپا می شود.