آغاز همکاری های اداره تشخیص هویت آگاهی اصفهان و واحد صنعتی اصفهان

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۵ کد : ۹۱۶۲ پژوهشی
اداره تشخیص هویت آگاهی اصفهان و واحد صنعتی اصفهان، در حوزه های مورد نیاز، همکاری مشترک خود را آغاز می کنند.
آغاز همکاری های اداره تشخیص هویت آگاهی اصفهان و واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 4تیر ماه جلسه مدیران پژوهشی واحد صنعتی اصفهان و مدیران  اداره  تشخیص هویت آگاهی اصفهان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، در این جلسه که رئیس اداره تشخیص هویت آگاهی استان اصفهان و مدیران پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان حضور داشتند پیرامون آغاز همکاری های مشترک تبادل نظر شد.

در این نشست نوید ناصری مدیر گروه پروژهیابی و بهره برداری از طرح های واحد ضمن معرفی جهاددانشگاهی، توانمندی های معاونت پژوهشی را در حوزه های برق، کنترل، الکترونیک، شیمی، مهندسی شیمی و توانمندی های موجد در خصوص دستیابی به محصولات جدید را تشریح کرد.

همچنین سرهنگ بخشی، رئیس اداره تشخیص هویت آگاهی استان اصفهان، به تشریح توانمندی ها و امکانات آزمایشگاه فیزیک، شیمی و تشخیص هویت آن اداره پرداخت و بر انجام فعالیت های مشترک بر اساس نیاز موجود تاکید کرد.