واقعیت‌های پنهان کارآفرینی از زبان رئیس و موسس مرکز علمی کاربردی سکه؛

دوازدهمین وبینار «حل چالش‌های کسب‌وکار» برگزار شد

۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۰۲۴۱۴ تجاری سازی
تعداد بازدید:۲۲
دوازدهمین وبینار «حل چالش‌های کسب‌وکار» برگزار شد.
دوازدهمین وبینار «حل چالش‌های کسب‌وکار» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دوازدهمین وبینار «حل چالش‌های کسب‌وکار» برگزار شد.

در این وبینار محمد گوهریان دبیر کانون کارآفرینان برتر استان اصفهان و کانون کارفرمایان استان، رئیس و مؤسس مرکز علمی‌کاربردی سکه و مدیرعامل سابق شرکت گز سکه، با نگاهی صریح و واقع‌بینانه به مسیر کارآفرینی، از تجربه‌های کمتر شنیده‌شده راه‌اندازی و توسعه یک کسب‌وکار سخن گفت و تأکید کرد که آنچه از موفقیت دیده می‌شود، تنها بخشی از واقعیت مسیر کارآفرینی است.

وی با اشاره به اینکه موفقیت نتیجه سال‌ها تلاش، یادگیری و عبور از چالش‌های متعدد است، اظهار کرد: کارآفرینی مسیری همراه با تصمیم‌گیری در شرایط ابهام، پذیرش ریسک، شکست‌های مکرر و اصلاح مستمر مسیر است؛ واقعیت‌هایی که معمولاً در روایت‌های موفقیت کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

گوهریان که در ادامه با مرور تجربه‌های مدیریتی خود، نقش تاب‌آوری، یادگیری مستمر، شناخت بازار، مدیریت سرمایه انسانی، نوآوری و انعطاف‌پذیری در برابر تغییرات را از مهم‌ترین عوامل موفقیت و ماندگاری کسب‌وکارها برشمرد و خاطرنشان کرد که کارآفرینان باید بیش از هر چیز، توانایی حل مسئله و تصمیم‌گیری در شرایط پیچیده را در خود تقویت کنند.

غلامرضا ریحانی مدیر اداره تجاری سازی و مدیر مرکز نوآوری جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، نیز با اشاره به اهداف برگزاری این سلسله وبینارها اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نیازهای کارآفرینان و صاحبان کسب‌وکار، دسترسی به تجربه‌های واقعی مدیران موفق است؛ تجربه‌هایی که علاوه بر موفقیت‌ها، از سختی‌ها، شکست‌ها، تصمیم‌های دشوار و درس‌های آموخته‌شده نیز سخن می‌گویند.

ریحانی با تأکید بر نقش آموزش‌های تجربه‌محور در توسعه اکوسیستم کارآفرینی کشور خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تلاش دارد با برگزاری رویدادهای آموزشی، وبینارهای تخصصی و نشست‌های انتقال تجربه، زمینه توانمندسازی صاحبان کسب‌وکار، استارتاپ‌ها و کارآفرینان را فراهم کرده و به توسعه فرهنگ نوآوری و اشتغال دانش‌بنیان کمک کند.

سارا ایزدی کارشناس تجاری سازی و اشتغال جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان با اشاره به اهمیت انتقال تجربه‌های واقعی در توسعه کسب‌وکارها اظهار کرد: بخش قابل توجهی از دانش مورد نیاز کارآفرینان در قالب آموزش‌های رسمی منتقل نمی‌شود و تجربه‌های عملی مدیران و صاحبان کسب‌وکار می‌تواند مسیر تصمیم‌گیری و رشد را برای فعالان اقتصادی کوتاه‌تر و کم‌هزینه‌تر کند.

مهدی رضاخواه سرپرست آموزشی هاب اصفهان از هدف این سلسله رویدادها گفت: سلسله وبینارهای "حل چالش‌های کسب‌وکار" با هدف انتقال دانش کاربردی، تقویت مهارت‌های مدیریتی و ایجاد ارتباط میان کارآفرینان، مدیران و فعالان زیست‌بوم نوآوری طراحی شده است تا علاقه‌مندان بتوانند با نگاهی واقع‌بینانه‌تر، مسیر توسعه کسب‌وکار خود را دنبال کنند.

در بخش پرسش و پاسخ این وبینار نیز شرکت‌کنندگان درباره چالش‌های توسعه کسب‌وکار، مدیریت بحران، تأمین منابع، حفظ انگیزه تیم و عبور از شکست‌ها با سخنران به گفت‌وگو پرداختند.

سلسله وبینارهای «حل چالش‌های کسب‌وکار» به‌صورت مستمر توسط مرکز نوآوری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با همکاری سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی (ستفا)، مرکز نوآوری و سرمایه‌گذاری هاب اصفهان و انجمن صنفی مراکز مشاوره و کارآفرینی استان اصفهان با هدف ارتقای دانش مدیریتی، انتقال تجربه‌های کاربردی و توانمندسازی فعالان اقتصادی برگزار می‌شود.

text to speech icon

نظر شما :