دوره آموزشی ایمنی و بهداشت محیط کار ( مبحث ویروس کووید-۱۹) در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۰۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۴۹۷۸ عمومی پشتیبانی
دوره آموزشی ایمنی و بهداشت محیط کار ( مبحث ویروس کووید-۱۹)، ویژه همکاران شاغل جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 3 آذر ماه، دوره آموزشی ایمنی و بهداشت محیط کار ( مبحث ویروس کووید-19) ویژه همکاران شاغل واحد صنعتی اصفهان، برگزارشد.

دکتر فرزانه نصرآبادی در این دوره آموزشی که بصورت بر خط برگزار شد، به تشریح نحوه استفاده از ماسک و دستکش، چگونگی جلوگیری از گسترش ویروس کووید-19 (کرونا) در محیط کار و فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار در محیط های اداری، پرداخت.

گفتنی است؛ این دوره آموزشی با حضور60 نفر از همکاران واحد، با هدف آموزش های کاربردی ، بمنظور حفظ سلامت و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط کار،توسط معاونت پشتیبانی با همکاری معاونت آموزشی واحد، برگزار شد.

لازم به ذکر است آزمون این دوره آموزشی، چهارشنبه 5آذر، ساعت 11 صبح  از طریق لینک آموزش مجازی  معاونت آموزشی به ادرس www.jdeiut.ir برگزار می شود.