انتشارکتاب « نگرشی تحلیلی بر مدیریت فروش و مشتری مداری » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۲۰۴۱ فرهنگی
تعداد بازدید:۴۸۶
کتاب « نگرشی تحلیلی بر مدیریت فروش و مشتری مداری » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشارکتاب « نگرشی تحلیلی بر مدیریت فروش و مشتری مداری » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " نگرشی تحلیلی بر مدیریت فروش و مشتری مداری " تالیف دکتر سیدفتح الله امیری عقدایی و دکتر مجید فروزان با شمارگان 500 نسخه، 201 صفحه در نه فصل و قطع وزیری چاپ و به بازار کتاب عرضه شد.

تحلیل و ارائه تصویری اجمالی و کامل از رفتار و عملکرد مشتریان و فروشندگان در جهان امروز که محیطی پویا و دائم التغیر را تجربه می‌کنند نه‌تنها هدف نگارش این کتاب بوده که امید است منبع مفیدی نیز برای همه فعالان و علاقه‌مندان به حوزه مدیریت فروش و مشتری مداری باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1400 با قیمت 650 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :