انتشارکتاب « اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۴۲۰۶۲ فرهنگی
تعداد بازدید:۹۱۷
کتاب « اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشارکتاب « اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی " گردآوری و تدوین دکتر سید امیرحسین گلی و مهندس عاطفه شیروانی  با شمارگان 500 نسخه، 288 صفحه در یازده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر دربرگیرنده مطالبی مفید و جامع در زمینه چگونگی فراوری و تولید انواع نوشیدنی­های پرمصرف در ایران و جهان است. در فصول ابتدایی نحوه تهیه و ویژگی­های محصولاتی چون نوشابه­، آب بسته‌بندی، چای، قهوه، ماءالشعیر، آبمیوه و نوشیدنی­های بر پایه لبنیات بیان شده است. کاربرد و اهمیت بسته­بندی در صنعت نوشیدنی و آنالیزهای میکروبی و شیمیایی مرتبط با محصولات نیز بخش­های دیگر این کتاب را تشکیل می­دهد. این اثر می­تواند برای تمامی افراد علاقه­مند به این صنعت و به طور خاص دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :