اختصاص ۵۰ فقره وام قرض الحسنه عتبات عالیات به دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۴ کد : ۵۵۳۱۵ فرهنگی
به منظور تأمین بخشی از هزینه های عتبات عالیات ۵۰ فقره وام قرض الحسنه به دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان اختصاص یافت.
اختصاص ۵۰ فقره وام قرض الحسنه عتبات عالیات به دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، صندوق قرض الحسنه جهاد دانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی اصفهان، با توجه به اعزام تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به عتبات عالیات به منظور تأمین بخشی از هزینه این سفر معنوی اقدام به پرداخت حدود ۵۰ فقره وام قرض الحسنه 3 میلیون تومانی دانشجویان متقاضی این تسهیلات اقدام نمود.

مهندس احمد پایداری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: به منظور تسهیل و تسریع در پرداخت این وام ها مساعدت قابل توجهی در خصوص ارئه مدارک لازم جهت تکمیل پرونده متقاضیان انجام پذیرفت و در کمترین زمان ممکن، وام ها قبل از اعزام به این دانشجویان پرداخت شد.

کلید واژه ها: وام قرض الحسنه