میزبانی مرحله منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۵۶۶۰۴ فرهنگی
جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان میزبان مرحله منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،؛ سازمان دانشجویان این واحد میزبان مرحله منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان شد.

در این مرحله 12 تیم از دانشجویان استانهای اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری، فارس، مرکزی، قم، کهکیلویه و بویر احمد و هرمزگان شرکت در این مسابقات شرکت می کنند.

بخش نخست این مسابقات در روزهای 12 و 13 اردیبهشت ماه بصورت مجازی و بخش پایانی این مرحله مسابقات در روزهای 19 و 20 اردیبهشت به صورت حضوری برگزار می شود.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران