دورهمی اعضای کانون مناظره و گفتگو برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۷۱۰۳۵ فرهنگی
به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دورهمی اعضای کانون مناظره و گفتگو برگزار شد.
دورهمی اعضای کانون مناظره و گفتگو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دورهمی اعضای کانون مناظره و گفتگو را در محل بام سبز دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار کرد.

این جلسه  با حضور دکتر مهدی سلمانی (استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و دارای مدرک دکترای ادبیات و یکی از داوران مطرح در مسابقات مناظره)، ابراهیم کمالی (مسؤول سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ) و دانشجویان عضو کانون، تشکیل شد و در خصوص محور فعالیت های کانون و شیوه های ارتقاء به فرهنگ گفتگو در بین دانشگاهیان مورد بحث و تبادل قرار گرفت همچنین پیشنهاداتی در نحوه برگزاری کرسی های آزاداندیشی و توسعه آن در بین دانشجویان و اساتید ارائه مورد بحث واقع شد.

در این جلسه  اسماعیل شیری سخنران برتر کشوری در مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در سال 1402 نیز نسبت به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص تبادل گفتگو بین دانشگاهیان پرداخت. همچنین دکتر سلمانی نیز رهنمودهایی جهت هر چه بهتر برگزاری کردن مباحث مناظره و کرسی های آزاد اندیشی جهت استقبال دانشگاهیان ارائه کرد.