به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب «A Handbook of Current Issues and Trends in English Language Teaching» وارد بازار نشر شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۸ کد : ۷۱۴۴۹ فرهنگی
چاپ اول کتاب «A Handbook of Current Issues and Trends in English Language Teaching» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب « A Handbook of Current Issues and Trends in English Language Teaching» تألیف دکتر عزیزه چالاک، دکتر حسین حیدری تبریزی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 207 صفحه و 8 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر به بررسی مسائل آموزش زبان و ترندهای جدید در مباحث آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی می‌پردازد. این کتاب می تواند به عنوان منبع درسی و کمک درسی در مقاطع تحصیلی استفاده شود. همچنین، با پیشنهاد مباحث بیشتر در قسمت آخر مقاله ها، راهنمایی جهت انتخاب موضوع های جدید برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف است.

چاپ اول این کتاب در بهار 1403 با قیمت یک میلیون و 750 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان