انتصاب مدیر گروه نیازسجی و مطالعات فرهنگی واحد به عنوان عضو شورای علمی دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۴ کد : ۷۱۴۵۱ فرهنگی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، طی حکمی از طرف دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر غلامرضا قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد به عنوان عضو شورای علمی دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

با احترام؛ با عنایت به شایستگی، تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان «عضو شورای علمی دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی» منصوب می‏ شوید.

امید است رهاورد این شورا با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، هدایت‌گر مسیر فعّالیت ‏های فکری فرهنگی جهاددانشگاهی باشد.