کارگاه "مثبت مهندسی: از عصر کشاورزی تا عصر نرمینگی" برگزار شد

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۶ کد : ۷۱۵۵۸ فرهنگی
کارگاه "مثبت مهندسی: از عصر کشاورزی تا عصر نرمینگی" توسط دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
کارگاه "مثبت مهندسی: از عصر کشاورزی تا عصر نرمینگی" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با همکاری معاونت فرهنگی-اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان کارگاه با عنوان"مثبت مهندسی: از عصر کشاورزی تا عصر نرمینگی" با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان در تاریخ 23 اردیبهشت ماه برگزار کردند.

در این کارگاه دکتر غلامرضا قجاوندمدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی در ابتدا تاریخچه مختصری از عصر کشاورزی تا عصر نرمینگی ارائه کرد و با تأکید بر اینکه عصر نرمینگی به همدل ها و خلاق ها نیاز دارد به بیان ویژگی های این عصر پرداخت.

در ادامه این کارگاه، قجاوند به تحلیل رابطه بین فرهنگ، تکنولوژی، شغل و زندگی انسان ها پرداخت و داشتن دو مهارت سخت و مهارت نرم را به مثابه دوبال برای موفقیت دانشجویان در عصر نرمینگی پرداخت.

بیان چند مهارت مورد نیاز دانشجویان برای موفقیت در آینده و انجام چند کار عملی مرتبط با این مهارت ها از جمله بخش های دیگر این کارگاه بود.