طرح ملی مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی برگزار شد

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۱۹۰۱ فرهنگی تاپ خبر
طرح ملی مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی بیان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
طرح ملی مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به همت سازمان دانشجویان این واحد کرسی آزاد اندیشی (طرح بیان) را در دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور اساتید دانشگاه که در جایگاه مناظره کننده بودند برگزار کرد.

این مناظره در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان با عنوان کرسی آزاد اندیشی با حضور اساتید دانشگاه و با گزاره در شرایط فعلی کشور مهاجرت نخبگان بهترین گزینه است برگزار شد.

رئیس دانشکده فیزیک دکتر سیدجواد هاشمی فر و دکتر علیرضا فدایی مسؤول گروه سامانه های پیشرفته تولید در دانشگاه در موضع مخالف و دکتر عبیده جعفری عضو شتابدهنده سرن و دکتر محمدعلی حاجی عباسی معاون اسبق دانشجویی فرهنگی در موضع موافق بر مناظره پرداختند.

دکتر مهدی سلمانی استادیار مرکز معارف به عنوان مدیر جلسه سؤالاتی برای هر دو تیم مطرح کرد همچنین دانشجویان نیز در برخی موارد به صورت کتبی و شفاهی به بحث ورود کردند.

گفتنی است که این برنامه با حضور کم نظیر دانشجویان و دیگر اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان مواجه شد.