تدوین سه دوره آموزشی جدید در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۷ کد : ۷۱۹۰۳ آموزش و کارآفرینی
سه دوره آموزشی جدید در مرکز کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
تدوین سه دوره آموزشی جدید در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: سه دوره آموزشی جدید با عناوین آموزش جامع تعمیر بردهای الکترونیکی، طراحی لباس با نرم افزار marvelous designer و نرم افزار  Power BI، به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تدوین شد.

وی افزود: برای تدوین دوره های ذکر شده اهداف آموزشی دوره مشخص گردید که این اهداف شامل دانش، مهارت و نگرشی می‌باشد که فراگیران پس از طی دوره باید به دست آورند. در همین راستا پیش از طراحی محتوا، نیازهای آموزشی فراگیران طی جلسات برگزار شده با اساتید متخصص هر حوزه  بررسی گردید تا محتوای آموزشی متناسب با نیازها و سطح فراگیران طراحی شود.

عباسی ادامه داد: با توجه به مشخص شدن سرفصل های هر دوره، تولید منابع آموزشی از قبیل آماده سازی اسلایدها، جزوات، ویدئوها و سایر موارد کمک آموزشی با همکاری اساتید مربوطه انجام و تجهیزات و آخرین نسخه های نرم افزاری مورد نیاز تهیه شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان ۵ رمضان، کوچه ۲۴،  مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سوالات شماست.