به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره جامع تولید محتوا با موبایل برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۵ کد : ۷۱۹۶۱ آموزش و کارآفرینی
اولین دوره جامع تولید محتوا با موبایل در مرکز آموزش های تخصصی شماره ۳ (نجف آباد) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دوره جامع تولید محتوا با موبایل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ندا معین مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره 3 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: اولین دوره جامع تولید محتوا با موبایل در مرکز آموزش های تخصصی شماره 3 (نجف آباد) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

معین افزود: فراگیران در این دوره آموزشی، اصول عکاسی حرفه ای با موبایل را  به صورت تئوری و عملی آموزش می بینند سپس با تکنیک های فیلمبرداری با موبایل با استفاده از نرم افزارهای حرفه ای برای خلق محتوای جذاب آشنا می شوند.

وی ادامه داد:  کار با نرم افزار حرفه ای Cap cut برای تدوین فیلم ها نیز جز سرفصل های آموزشی بوده و فراگیران به صورت عملی مهارت های لازم کار با این نرم‌افزار را کسب می‌کنند و ضمن انتشار فیلم ها در شبکه های اجتماعی و پلتفرم های آنلاین، خلق محتوای ویدئویی منحصر به فرد با ایده های خلاقانه را تجربه می کنند.

مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره 3 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پایان گفت: علاقمندان به بهره‌گیری از دوره‌های آموزشی این مرکز می‌توانند به وب‌سایت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به نشانی www.jdeiut.ir مراجعه نمایند و یا با شماره 03142647400 تماس حاصل نمایند.