به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی Power BI ویژه کارکنان شرکت توزیع برق استان اصفهان برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۷۱۹۶۲ آموزش و کارآفرینی
به همت مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره آموزشی Power BI ویژه کارکنان شرکت توزیع برق استان اصفهان برگزار شد.
دوره آموزشی Power BI ویژه کارکنان شرکت توزیع برق استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره آموزشی power BI ویژه کارکنان شرکت توزیع برق استان اصفهان به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

عباسی افزود: نرم افزار power BI به کاربران این امکان را می‌دهد تا از منابع مختلف داده، مانند پایگاه داده‌ها، فایل‌های اکسل، سرویس‌های ابری و غیره، داده‌ها را جمع‌آوری و تحلیل کنند و آنها را در قالب گزارش‌ نمایش دهند.

وی در ادامه گفت: آشنایی کارکنان با اصول و روش های تحلیل داده و ایجاد گزارش های مفید، به بهینه سازی فرآیندها و افزایش کارایی منجر می‌گردد و به منظور کاهش خطا و زمان صرف شده در این راستا آموزش نرم افزار power BI می‌تواند برای آن‌ها کاربردی باشد.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: آموزش کارکنان شرکت توزیع برق در زمینه power BI به آشنایی آنها با استانداردها و الزامات ایمنی کمک خواهد کرد و به دنبال آن کاهش ریسک وقوع حوادث و خطرات در محیط کار کاهش خواهد یافت.

وی عنوان کرد: گذراندن این دوره‌ توسط کارکنان شرکت برق باعث ارتقاء مهارت‌های آن‌ها در زمینه تجزیه و تحلیل داده می‌شود و آن‌ها را به یک منبع ارزشمند برای این شرکت تبدیل خواهد نمود.

عباسی خاطر نشان کرد: مرکز آموزش کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دوره Power BI را به سفارش شرکت توزیع برق استان اصفهان برای کارکنان این سازمان برگزار کرد همچنین این مرکز آمادگی برگزاری چنین دوره هایی را برای شرکت ها و سازمان‌های درخواست دهنده خواهد داشت.

وی در پایان گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان ۵ رمضان، کوچه ۲۴،  مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سوالات شماست.