به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۵ کد : ۷۱۹۶۳ آموزش و کارآفرینی
به همت مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر برگزار شد.
دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره آموزشی برنامه ریزی و کنترل پروژه، ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

عباسی افزود: این دوره یک دوره آموزشی جامع در زمینه مدیریت پروژه است که به شرکت‌کنندگان در آن آموزش می‌دهد چگونه پروژه‌های خود را از ابتدا تا انتها برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل کنند.

وی ادامه داد: از اهداف برگزاری این دوره می‌توان به ایجاد درک عمیق از مفاهیم و فرآیندهای مدیریت پروژه، توسعه مهارت‌های نرم و سخت مورد نیاز مدیران پروژه و ایجاد آمادگی برای مواجهه با چالش‌های پروژه‌های واقعی اشاره کرد.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: افزایش توانایی مدیریت پروژه، بهبود اثربخشی و کارایی پروژه‌ها، مدیریت مؤثرتر ریسک‌های پروژه و ارتقای موقعیت حرفه‌ای از مزایای گذراندن این دوره آموزشی است.

وی اضافه کرد: گذراندن این دوره آموزشی‌ توسط کارکنان به مدیریت مؤثر محدودیت‌های پروژه از جمله زمان، هزینه و کیفیت و ارائه نتایج بهتر منجر خواهد شد.

عباسی خاطر نشان کرد: این مرکز آمادگی برگزاری دوره آموزش نرم افزار مهندسی Microsoft project که یکی از پرکاربردترین و شناخته‌شده‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه است را در تمام طول سال برای شرکت ها، سازمان ها و دانشجویان خواهد داشت.

وی در پایان گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان ۵ رمضان، کوچه ۲۴، مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سؤالات شماست.